Poveste despre păpuşa bunicii

Căutam prin podul bunicii acele scrisori pe care, cu mulţi ani în urmă, le-a trimis străbunicul de pe front. Eram deja murdară de atâta praf, când am descoperit un cufăr sub teancul de ziare. Am ridicat cu greu capacul, am căutat printre hainele vechi şi uitate de atâta timp acolo. Prima dată am crezut că visez. Dar…ochii ei albaştri mă priveau cu uimire şi mâinile erau întinse spre mine, ca şi cum ar fi vrut să o iau în braţe. Păpuşa cu părul blond şi încurcat era din porţelan, cu rochiţa ponosită şi ascundea o poveste din copilăria bunicii. Îmi era deja dragă şi am luat-o în casă, cu gândul să o curăţ. După câteva ore zâmbea fericită. Ştiam că cineva s-ar bucura mult să o vadă. În colţul străzii, stătea o fetiţă pe nume Ana, care nu avea păpuşi Barbie sau alte jucării scumpe. I-am dăruit-o de sărbători.

O astfel de păpuşă de porţelan poţi găsi la magazinul ANTIC. Dacă vrei să faci fericită o fetiţă, cumpără-i o păpuşă de Sf. Paşti !

[slideshow]
(Visited 235 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment