3 zile şi 3 cuvinte după Festivalul Medias, cetate seculară 2012

Vă vine să credeţi?
Au trecut 3 zile şi încă vorbim despre festival.
Pe reţeaua de socializare apar albume cu fotografii, din ce în ce mai mult. Unii te etichetează,iar alţii le prelucrează. Fiecare fotograf a surprins momente din viaţa noastră, fiecare fotograf a încercat să pătrundă în gândurile noastre şi să întrebe: ”Îţi place muzica folk?” Îi felicit pe Ionuţ Anişca, Florin Căpânean, Istavan Bertalan, Marcel Câmpeanu, Cladiu Ciucor. Datorită vouă, Festivalul Mediaş, cetate seculară este simţit şi de acele persoane care nu au ajuns în Sala Traube. În fotografia următoare, reverenţa este pentru voi ! Şi colindul !

Vreau să răspund celor care au fost surprinşi că am ascultat în această perioadă, muzică de acest gen.

Îmi place muzica folk, pentru că îmi plac oamenii care o cântă. De obicei, piesele sunt compuse de ei şi atunci îi cunoşti mai bine, prin versurile lor.
Îmi place muzica folk, pentru că simt sensibilitatea folk-iştilor, uneori dincolo de cuvinte.
Pentru muzica folk, trebuie să te pregăteşti măcar 15 zile înainte să o asculţi.
Eu, asta am făcut.

Mulţumesc prietenilor dragi, pentru că mi-au dat ocazia să trăiesc muzica folk !

3 cuvinte: folk, poezie, oameni frumoşi!

(Visited 196 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !