47 de medieşeni au stins ŢIGARA în alte două zile de campanieEchipa formată din Daria Rus, Alexandra Lazăr (Liceul teoretic „Axente Sever”) şi Georgiana Opreanu (Liceul teoretic „St. L. Roth”) au împărţit în două zile (miercuri şi joi 15 – 16 iunie) 60 de cutii cu mesaje despre eroii din poveşti care nu fumează şi efectele fumului de ţigară asupra copiilor din jur.

Au convins 47 de medieşeni să stingă ţigara şi 13 tineri să nu o aprindă, cel puţin cât timp le explică despre mesajul antifumat.
Pentru că multe mucuri de ţigară erau aruncate pe jos, voluntarele Asociaţiei „Mediaşul pentru Cultură” au pledat şi pentru păstrarea curăţeniei în oraş, informând tinerii că există scrumiere şi coşuri de gunoi în apropiere, mai ales dacă vor să respecte munca celor din jur şi acţiunile de ecologizare care au loc în municipiul nostru.
(Visited 139 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !