Echipa de ”omuleţii albaştri” s-a reunit datorită MECEFF-ului 2012 !

Cei 50 de voluntari ai MECEFF-ului şi-au dorit ca acest festival să revină la Mediaş. După lungi aşteptări, dorinţa lor s-a îndeplinit. S-au înscris pe liste, au trimis e-mailuri, au telefonat, până au reuşit să se reunească în acea echipă de ”omuleţi albaştri” care promovează Mediaş Central European Film Festival 7+1.

De la orele 9.00 s-au reunit sub coordonarea doamnei Gina Toma, la Centrul de Voluntariat, pentru a-şi prelua noile sau vechile atribuţii. Au primit tricourile, ecusoanele şi au pornit în formaţie completă spre locaţiile stabilite pentru proiecţii: Piaţa Corneliu Coposu, Sala Traube, Cinematograful Mediensis, Sinagogă.

O parte dintre ei au aşezat  scaunele pentru Gala de Deschidere din această seară, alţii au împărţit pliante în cartierele din Mediaş, iar restul  de voluntari au participat la primul simpozion de la Centrul de Documentare şi Informare Gaze Naturale.

Se anunţă patru zile cu 50 de filme,  invitată fiind de data aceasta S.U.A.

(Visited 219 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !