Select Page

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu aduce invitați din 70 de țări

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu aduce invitați din 70 de țări

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu începe în data de 6 iunie și se va încheia în data de 15 iunie 2014.

Sunt pregătite 66 de locaţii diferite și sunt așteptați 2.500 de artiști și invitați din 70 de țări Festivalul include spectacole de teatru, dans, muzică, circ, spectacole de teatru şi de lectură, lansări de carte, filme, expoziţii, platforma de arte vizuale, întâlnirea şcolilor şi academiilor de teatru, ateliere, conferinţe şi seminarii.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu reprezintă probabil cel mai complex festival anual din România, fiind recunoscut internaţional ca cel de-al treilea festival de artele spectacolului din Europa ca amploare şi dimensiune, după Festivalul Internaţional de la Edinburgh (Marea Britanie) şi Festivalul de la Avignon (Franţa).

La prima ediție a acestui Festival am participat ca student voluntar. Am fost bucuroasă să fiu alături de artiștii invitați, majoritatea din Franța și să particip la spectacole care te determinau să percepi altfel lumea din jur. De data aceasta am ales să promovez Festivalul scriind despre lansările de carte.

descărcare (10)

Programul de spectacole al Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu poate face obiectul unor modificări, iar varianta actualizată a programului este disponibilă pe www.sibfest.ro

(Visited 120 times, 1 visits today)

About The Author

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Voyage ! Voyage !

Nicholas Sparks

Motivatie !

,, Nu mai avea nici o importanţă premiul întâi dacă nu puteai să studiezi deloc. Când cineva îţi ia stiloul realizezi cât de importantă este educaţia”. (Eu sunt Malala)

Zambeste ! :)

Loading...

Pinteresting