Kutas Lazlo si Princepele Radu al Romaniei la Rm. Valcea

Prima expoziţie a avut loc în 25 iulie 2009 la sediul Bibliotecii Judeţene „Antim Ivireanul” din Rm Vâlcea. La manifestare a fost prezent si Princepele Radu al României.

Sculptură maghiară şi politică princiară la bibliotecă
Noaptea albă a Râmnicului a avut loc sâmbătă, 25 iulie a.c., la 20.30 , râmnicenii adunându-se în câteva puncte culturale deosebite. Astfel, la ora 22.00, la Biblioteca „Antim Ivireanul” a avut loc vernisajul expoziţiei de sculptură aparţinând artistului maghiar Kutas Laszlo, o colecţie extraordinară, în bronz, de figuri feminine rafinate. La eveniment a participat şi Principele Radu al României, venit acolo cu evidente intenţii electorale, dar care a privit fascinat arta maestrului Kutas Laszlo. Principele a reuşit să eclipseze o parte a evenimentului, promovând o altfel de „artă“, cea politică. A oferit cartea biografică „Principele Radu“, scrisă de doi tineri talentaţi, a dat autografe, s-a fotografiat cu oricine l-a rugat.

(Visited 244 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !