Prima zi cu PARFUM DE EPOCĂ – VERNISAJ la Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov

Vă invit astăzi la un exercițiu de imaginație.

Cum ar fi să călătoriți în timp? Unde veți merge? Ce veți vizita?

Ce obiect veți alege dacă veți regăsi într-un muzeu: jucării, cărți poștale, cosmetice, aparate de fotografiat?

Eu, îmi doresc să descopăr păpușile de altă dată și cărucioarele cu landou.

Voi călători în timp și voi ajunge astăzi la Muzeul „Casa Mureșenilor”  din Brașov, chiar la vernisajul Expoziției PARFUM DE EPOCĂ.

Expoziția cuprinde fotografii, cărți poștale, obiecte de îmbrăcăminte, cosmetice, jucării, cărți și reviste, diverse obiecte tehnice (aparate de fotografiat, radiouri, ventilatoare, mașini de scris etc.) fabricate în această perioadă și care au fost folosite în România. Aceste obiecte creează o imagine a unei perioade istorice de dinainte de impunerea comunismului în România.

Expoziția este organizată de Muzeul „Casa Mureșenilor”  Brașov și de Asociația „Muzeul Jucăriilor” București și va fi deschisă în perioada martie – iunie 2024.

Ați închis ochii?

Unde ați călătorit?

(Visited 9 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !