Malala Yousafzai la deschiderea celei mai mari Biblioteci din Europa

Malala Yousafzai a participat anul trecut la deschiderea oficială a celei mai mari biblioteci din Europa şi a spus tuturor că este foarte mândră că această clădire a fost proiectată de o femeie și că Birmingham este acum a doua casă a sa  după “iubitul Pakistan”. Biblioteca cuprinde un amfiteatru, grădini pe acoperiș și numeroase săli de lectură. 

Clădirea, care are o suprafață de 35.000 metri pătrați găzduiește o colecție de un milion de volume: cărți rare, volume pentru copii, arhive cinematografice, dar și o sală dedicată lui William Shakespeare. De asemenea, în noul sediu al bibliotecii se găsesc peste 200 de calculatoare unde publicul poate avea acces, săli de teatru, precum și o sală de expoziție, scrie inhabitat.com.

Malala a donat un exemplar din cartea ,,Alchimistul ” de Paolo Coelho.

Sursa: www.dcnews.ro

(Visited 109 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !