Proiectul "Nu aprinde TIGARA" la finalMiercuri, 29 iunie, ora 11.00, la sediul Centrului de Documentare şi Informare Gaze Naturale va avea loc închiderea Proiectului „Nu aprinde TIGARA”, campanie derulată pe parcursul lunii iunie 2011.
Obiectivul a fost acela de a atrage atenţia comunităţilor din Mediaş şi din zonele învecinate, asupra pericolului utilizării tutunului, nu numai pentru fumători, ci şi pentru nefumători. Este aşteptat să participe la acest eveniment, primarul Teodor Neamţu pentru a adresa mesajul antifumat tuturor tinerilor.

Vom fi prezentate rezultatele chestionarelor aplicate, se va deschide expoziţia cu lucrări ale micilor artişti care s-au implicat în acest Proiect, vor fi expuse tricouri pregătite pentru fotbalişti şi o colecţie de fotografii din timpul atelierelor. Se vor acorda diplome pentru cele mai deosebite lucrări realizate în cadrul atelierelor de creaţie şi vor fi premiaţi voluntarii activi din ONG-urile implicate în Proiect.

„Nu aprinde ŢIGARA” este iniţiat de Asociaţia „Mediaşul pentru Cultură” în parteneriat cu Asociaţia „ST. L. Roth” şi Asociaţia „Mediaşul nostru”, este cofinanţat de Consiliul Judeţean Sibiu prin Centrul Cultural Interetnic „Transilvania” şi sprijinit de Consiliul Local Mediaş, Primăria Municipiului Mediaş, Direcţia pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret alături de Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Sibiu.


(Visited 762 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment