Tinerii pregătesc tricourile pentru fotbaliştiVoluntarii Asociaţiei “Mediaşul pentru Cultură” împreună cu elevii din Şcoala Naţională de Gaz, Liceul teoretic “Axente Sever”, Liceul teoretic “St. L. Roth” şi Şcoala cu clasele I – VIII Nr. 6 însoţiţi de prof. Teodora Ion şi coordonator voluntari Judit Zsold pregătesc în această săptămână (20 -24 iunie) tricourile cu mesaje antifumat.
Echipa de fotbal al cărui antrenor principal este domnul Cristi Pustai, partener în Proiectul “Nu aprinde ŢIGARA” iniţiat de Asociaţia “Mediaşul pentru Cultură” sprijină iniţiativa tinerilor de a oferi sportivilor tricouri pictate “într-o lume …fără FUMuri”.
Acţiunea se derulează în două locaţii: la Şcoala Naţională de Gaz şi la CIP – Biblionet “Lumea în biblioteca mea” din cadrul Bibliotecii Municipale “St. L. Roth”.
Proiectul este cofinanţat de Consiliul Judeţean Sibiu prin Centrul Cultural Interetnic “Transilvania” şi sprijinit de Consiliul Local Mediaş, Primăria Municipiului Mediaş, Direcţia pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret alături de Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Sibiu.
(Visited 401 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !