Vino si TU să mă citești! Sunt o Carte Vie!

„Bibliotecarul stereotip este o femeie între două vârste, nemăritată, cu părul strâns în coc, care poartă ochelari şi se îmbracă auster; este severă, necomunicativă, lipsită de simţul umorului şi îndeplineşte trei atribuţii principale: aranjează cărţile în raft, le ştampilează şi atenţionează cititorii să păstreze liniştea.”

Sursa: http://www.geocities.ws/conanbibliotecarul/Bibliotecarul_stereotip.rtf.

Cum sunt eu?               

Sunt o carte de colorată cu povești și cu CD. Cele 10 pagini care mă compun, te atrag ca un magnet să mă deschizi. Poti adăuga zâmbetul tau, pentru a-l colora copiii. Ascultă CD-ul pe care am inscripționat cuvintele magice și lasă-te purtat în lumea plină de înțelepciune și curaj. Întinde mâna și vei primi un talisman pe care să-l porți când esti trist sau vesel, singur sau cu prietenii.

Nu ai observat? Biblioteca s-a schimbat, iar eu sunt una din cele 125 de femei care îți vor aduce schimbarea.

Unde mă poți citi?

La Biblioteca Vie în perioada 8 – 10 noiembrie, între orele 16.00 – 20.00!

Biblioteca Vie îsi propune să promoveze respectul pentru drepturile omului şi demnitatea umană, să atragă atenţia asupra diversităţii în toate formele ei, să stimuleze dialogul între oameni.
Biblioteca vie functionează ca o bibliotecă obişnuită – cititorii, pot împrumuta o carte pentru o perioadă limitată de timp (40 minute). Există însă două aspecte importante: CĂRŢILE sunt FIINŢE UMANE şi intră într-un dialog personal cu cititorul.
Biblioteca Vie reuneşte pe rafturile sale cărţi dintre cele mai intersante care vă asteaptă să păşiţi în lumea lor fascinantă şi să le cunoaşteţi mai bine.
Primăria Municipiului Mediaş şi Consiliul Local organizează Biblioteca Vie în perioada 8-10 noiembrie 2011, la sediul primăriei (în holul unde se plătesc taxele şi impozitele), între orele 16:00-20:00. 
(Visited 269 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

5 comments