Tineri. Cu viziune! Președinția Consiliului Uniunii Europene este despre TINE…la Medias!

O tânără a crezut că poate schimba viețile oamenilor din jurul ei, și după câțiva ani lumea a auzit de Malala și au urmat-o în construcția pentru o educație liberă.

 images1025555_1

Un tânăr a crezut că o viață sănătoasă depinde de o alimentație pe măsura, și în scurt timp lumea a auzit de Jamie Oliver și programele de educație în domeniul nutriției.

Jamie_Oliver_profile_shot

Sunt multe exemple de oameni tineri care au construit constant, pas cu pas, pentru rezultate în viitor, probabil și tu cunoști câțiva dintre ei.

Dacă crezi că tinerii pot contribui la construcția lumii din jurul lor, a comunității, a vieții pe care și-o doresc să o traiască, alătură-te evenimentului de consultare de tip “open space”. Îți propunem ca timp de câteva ore să fii “architect”, să proiectezi și să construiești alături de alți tineri prioritățile Președinției Consiliului Uniunii Europene 2019 în domeniul tineretului.

România va prelua Preşedinţia semestrială a Consiliului UE la 1 ianuarie 2019 fiind prima din trio-ul de preşedinţii pe care îl împarte alături de Finlanda şi Croaţia. Aflată la Preşedinţia Consiliului, România va trebui să propună cel puţin un proiect de concluzii pe o temă care să reflecte priorităţile ţării noastre în domeniul tineret.

Pentru a pregăti cât mai bine acest eveniment şi pentru a reprezenta cât mai fidel aşteptările tinerilor din România, Ministerul Tineretului şi Sportului împreună cu tineREȚEA lansează o campanie de consultare cu tinerii privind priorităţile tematice pe care ţara noastră ar trebui să le introducă pe agenda semestrială europeană în domeniul tineret.

Lucrătorii de tineret din tineREȚEA alături de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu organizează acest eveniment, în data de 12 august 2016, de la orele 17.00, la Casa Schuller din Mediaș.

Dacă ai între 14 – 35 de ani și dorești ca vocea ta să fie auzită, confirmă participarea la evenimentul organizat în orașul tău, până la data de 11 august  2016, la adresa de email [email protected] sau la numărul de telefon  0747013227.

afis open space Medias

 

Vă mulțumim,

Echipa tineREȚEA

județul SIBIU

 

Contact Mediaș:

Antonela Barbu – Lucrător de tineret

Telefon: 0747 013 227 E-mail: [email protected]

 

Contact Sibiu:

Sâmebteanu Constantin Lucrător de tineret

Telefon: 0745 761 908 E-mail: [email protected]

 

Șurubaru Ioana – Lucrător de tineret

Telefon: 0737 017 544 E-mail: [email protected]

(Visited 323 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment