Mai sunt doar 6 locuri la evenimentul ,, Mână în mână cu fericirea !” organizat în 5 decembrie la Hotel Traube !

Citeam zilele trecute în Cartea despre femei, scrisă de Ieromonahul Savatie Baştovoi despre femeile frumoase. Mi-a plăcut mult ce a scris părintele şi vă împărtăşesc cu drag:

,,Am înţeles de pe atunci că, dacă vrei să ai o femeie frumoasă, nu trebuie să o laşi să îmbătrânească.

Tot părintele Savatie spune că ,,Frumuseţea este un dar nepreţuit, dar nu este cel mai mare între daruri.

Orice femeie este frumoasă, atunci când stă mână în mână cu fericirea. Pentru că, fericirea este o fereastră deschisă spre cer, spre vise, spre copilărie, spre lumină şi adevăr… Fericirea este o umbră a viselor noastre rămase dincolo de perdeaua realităţii şi vieţii.

Nu lăsa femeia de lângă tine să îmbătrânească ! Şopteşte-i la ureche că este frumoasă şi îi stă bine fericită ! Acoperă-i ochii cu o eşarfă şi fă-i o invitaţie surpriză:  un eveniment special creat pentru ea,  în 5 decembrie, de la ora 14.00. Mai sunt doar 6 locuri. Unul dintre ele poate fi al ei !

Nu o lăsa să se se rătăcească, deoarece organizatorii au pregătit un program special. Mergi cu ea …mână în mână, până la Hotel Traube, apoi desfă-i eşarfa, sărut-o pe obraz şi spune-i că totul se desfăşoară  în Sala de conferințe de la Hotel Traube, fără tine. Să aibă curajul să participe şi să cunoască persoane noi !

Experții vor veni să o sfătuiască și să îi răspundă la toate întrebările legate de îngrijire și înfrumusețare. La eveniment, ea va afla secretele experților în materie de estetică, hairstyling, nutriție și arta masajului.

Va pleca acasă cu un set de trucuri simple și eficiente pe care le poate aplica acasă: secretul unui ten impecabil, cum să transformi o banală coafură în ceva cochet, ce și cum să mănânce pentru a fi sănătoasă și în formă fără să depună foarte mult efort, ce exerciții fizice poate face de una singură în propriul cămin pentru a-şi tonifia musculatura.

Organizatorii au pregătit premii minunate. Poate gusta dulciurile sănătoase de la Cofetăria Friandise şi să se bucure de o zi minunată, în Ajunul Sf. Nicolae !

O aşteptăm cu drag !

Accesul la eveniment se face pe baza de înscriere la adresa de email:manainmanacufericirea@yahoo.ro sau la numerele de telefon 0745-598-141 – Andreea / 0727-566-571 – Ina

Locurile sunt limitate!

(Visited 298 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !