Eşti frumoasă ! O iniţiativă Mână în mână cu fericirea pentru mămicile din Mediaş !

Un eveniment special creat pentru toate mămicile din Mediaș. Fie că ai copii mici sau mari meseria de mamă plus celelalte responsabilități zilnice te pot copleși. Timpul pe care il ai doar pentru propria persoană este diminuat considerabil. Când vine vorba de imaginea personală simți că ai avea nevoie de o echipă de specialiști pentru a te ajuta să ieși din impas. Noi îți aducem această echipă!

Experții vin să te sfătuiască și să îți răspundă la toate întrebările legate de îngrijire și înfrumusețare. Profită de ocazie și află secretele experților în materie de estetică, hairstyling, nutriție și arta masajului și de asemenea cum îți poti recăpata și menține silueta în timpul și după sarcină.

Vei pleca acasă cu un set de trucuri simple și eficiente pe care le poti aplica acasă: secretul unui ten impecabil, cum să transformi o banală coafură în ceva cochet, ce și cum să mănânci pentru a fi sănătoasă și în forma fără să depui foarte mult efort, ce exerciții fizice poți face de una singură în propriul cămin pentru ați tonifia musculatura.

Toate acestea plus multe alte informații și surprize îți vor sta la dispoziție sâmbătă, 5 decembrie, în Sala de conferințe de la Hotel Traube – str Regele Ferdinand I,  începând cu ora 14:00.

Accesul la eveniment se face pe baza de înscriere la adresa de email: manainmanacufericirea@yahoo.ro sau la numerele de telefon 0745-598-141 – Andreea / 0727-566-571 – Ina

Locurile sunt limitate!

(Visited 292 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !