Cel mai îndrăgit actor sibian, Florin Coșuleț prezintă spectacolul „Nimeni nu știe ce e în inima mea” la Hanul Greweln din Mediaș

Cel mai îndrăgit actor sibian, Florin Coșuleț va susține ,,Nimeni nu știe ce e în inima mea” – un spectacol cum altul nu-i,în ziua de vineri, 22 martie, la ora 19.00, la Hanul Greweln .

Cel mai logeviv spectacol de cafenea al Sibiului care se joacă cu casa închisă de mai bine de zece ani va fi prezentat la Mediaș, de un one man show excepțional: Florin Coșuleț.

Spectatorii vor avea parte de o seară minunată și vor porni într-o călătorie împreună cu actorul sibian, de la tirade clasice până la ,,anecdote și spirite” cât se poate de actuale, până la poeme, monologuri shakespeariene, încărcate de emoție, sensibilitate, dar și de o porție zdravănă de umor sănătos.

Biletele s-au pus în vânzare la Magazinul de vinuri The Wine Corner din Piața Regele Ferdinand I nr. 19 și la Hanul Greweln.

Prețul unui bilet este 25 lei.

Pentru detalii și rezervări: telefon 0742180453.

Magazinul de vinuri The Wine Corner  este deschis de luni până vineri, între orele 10.00 – 20.00, iar sâmbăta între orele 10.00 – 14.00.

(Visited 84 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment