3 Decembrie – Ziua internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi

În fiecare an, la 3 decembrie este marcată Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi. Această zi a fost adoptată de ONU în 1992 pentru a motiva populaţia să înţeleagă efectele dizabilităţilor şi pentru a combate discriminarea. ONU doreşte ca întreaga lume să devină mai responsabilă în ceea ce priveşte integrarea persoanelor cu dizabilităţi în societate.
În acest an, la CRRPH directorul Mircea Brînda a pregătit pungi cu dulciuri şi alte surprize pentru beneficiarii Centrului. Din partea Asociaţiei ”Mediaşul pentru Cultură” şi cu sprijinul Editurii Samuel vor primi cărţi pentru atelierele de terapie prin lectură, care se vor desfăşura în Proiectul ”Şansa de a da un click – terapie prin lectură, muzică şi joc”.
Cine vrea să petreacă o zi alături de aceşti oameni deosebiţi sunt invitaţi în data de 3 decembrie, începând cu ora 10.00.
”Împreună vom pune în scenă o altă piesă de teatru de păpuşi, scrisă de mine pentru grupul de teatru, şi adresată celor mici. Este vorba de un Crăciun cu Zâmbete, alături de beneficiarii Centrului. Îi invit astfel pe copiii din grădiniţă sau din clasele primare să participe la acest eveniment”, comunică Antonela Sofia Barbu, Voluntar de profesie în cadrul Programului Vodafone.
Aici puteţi asculta piesa de teatru ”Crăciun cu Zâmbete”. Mulţumesc lui Daniel Dăbăcan de la Radio Ring, care a prelucrat materialul brut înregistrat !
(Visited 155 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !