Donaţie de haine pentru beneficiarii CRRPH Mediaş

Cine nu o cunoaşte deja pe Luminiţa Manuela Zgăbei ? Merită zeci de zâmbete şi zeci de cuvinte frumoase ! De o lună de zile, Luminiţa s-a alăturat Campaniei de fundraising iniţiată de Antonela Sofia Barbu, voluntar de profesie în cadrului Programului Fundaţiei Vodavone.
 
Prima dată, la Click Tee a donat peste 10 de saci cu haine, alături de Adriana Bita, Florin Moga, Luciana Moga, Laura Vasilache, Ionela Hansa, Mat Anca, Anda Chirilă, Iuliana Ungar.
 
A simţit că trebuie să-i mai ajute pe aceşti oameni şi a donat 10 căşti necesare implementării Proiectului ”Şansa de a da un click”. 
 
Şi iată că acum mobilizează oameni cu suflet mare să dăruiască şi ei: pături, lenjerii, îmbrăcăminte şi încălţăminte.
 
”Mulţumim pentru sprijinul acordat doamnelor Bogdan Nicoleta, Anca Avasilencei, Ioana Vaso, Anca Stoia şi vă invităm să luaţi parte lla sărbătorirea unui an de activitate, alături de beneficiarii Centrului, pentru a primi un zâmbet şi un mulţumesc din partea acestora, în data de 4 decembrie, începând cu ora 12.00”, comunică Mircea Brînda, directorul CRRPH Mediaş. 

 

(Visited 307 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment