Alte bloguri şi alte bunici

Despre plante medicinale, medicina naturistă, modele de tricotaje de mână puteţi  căuta de acum înainte pe internet, în blog-urile realizate de doamnele din Proiectul „BuniNet – bunicii învaţă să comunice pe internet”, finanţat de IREX România.
Doamna Judit Zsold le-a citit câteva sfaturi despre siguranţa pe Internet şi mai ales despre utilizarea unei adrese de mesagerie electronică. 
În calitate de voluntar EduCultNet le-a îndrumat pe bunici să nu dea parola nici unei persoane necunoscute, să folosească un program de antivirus, dar mai ales să nu lase e-mailul să fie un înlocuitor al comunicării.
(Visited 164 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !