Buninetii citesc despre prietenii lor, "Ambitioşii" din Brăila

Bunineţii se pregătesc pentru întâlnirea cu „familia”  Ambiţioşilor din Brăila. Pentru a-i cunoaşte mai bine, au citit articole despre ei, au urmărit filmele de prezentare de pe www.youtube.com şi le vor trimite scrisori pe internet, pentru că mulţi dintre Ambiţioşi au cont de e-mail. 
De mai bine de un an de zile funcţionează în cadrul Bibliotecii Judeţene „Panait Istrati” Brăila, Clubul Seniorilor, o „familie” de aproximativ 20 de membri ce şi-a propus să petreacă împreună, într-un mod agreabil, convivial, cateva ore săptămânal. Aşa se face că, în fiecare zi de miercuri, la ora 10, sala de festivităţi a Bibliotecii găzduieşte întâlnirea celor pentru care sufletul nu are vârstă. Şi pentru că dorim să mai uităm de griji, nu de puţine ori mergem la restaurant împreună sau în excursii prin ţară (Piatra Neamţ, Sibiu, Braşov etc.), în funcţie de posibilităţile financiare ale membrilor echipei. (http://www.bjbraila.ro/bibliotecabraila/?p=174)

(Visited 177 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment