Atenție ! Aterizează bunicii fotografi !

BuniNeții  nu au avut deloc vacanță de vară, așa cum au școlarii cuminți. Au participat la călătoriile virtuale, la expozițiile de fotografie, la audițiile muzicale, la filmul de la ora 11.00, la întâlnirea cu muzica lui Elvis și a lui Enescu.  Au insistat să mă țin de cuvânt și să îi mai învăț ce mai au nevoie, deoarece vor pleca în excursii cu nepoții și trebuie să știe tot, pentru a le demonstra cât sunt de instruiți.6 bunici au venit și la cursurile de vară, unde au învățat termenii pentru computer în limba engleză. Astfel au aflat ce este adresa de IP a unui computer, cum se votează online, ce înseamnă cache, contor și multe altele. Pe lângă aceste noțiuni au avut parte de „orele de relaxare”, mai precis au învățat despre Picasa, cum să vizualizeze toate fotografiile din computer și să copieze un CD sau DVD cu fotografii, datorită acestui program. Totodată au realizat colaje și mici filmulețe. Astăzi a fost ziua cea mare, zi în care au ieșit înarmați cu aparatele în curtea bibliotecii și au fotografiat tot ce le-a plăcut. Au învățat apoi să descarce fotografiile, să le copieze pe computer, să le copieze pe CD cu Picasa și să le prelucreze în Ulead Photo Express. 

Ce a ieșit? Vedeți în fotografiile care urmează. Astfel de cursuri vor mai fi reluate în toamnă cu alte grupe de BuniNeți ! Precizez ca multe dintre fotografii au fost deja postate pe pagina de Facebook a Bibliotecii. 
(Visited 156 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !