Despre Proiectul BuniNet în Revista FEMEIA

Povestea bunicilor care au învățat să comunice cu copiii pe internet, să dețină un blog, să socializeze pe Facebook a fost fost publicată în Revista FEMEIA, numărul din august 2011. Despre Proiectul BuniNet – Bunicii învață să comunice pe Internet, finanțat de IREX, derulat prin Asociația „Mediașul pentru Cultură” și implimentat de Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret se va vorbi și la Gala AVON – 125 de femei pentru schimbare, unde am fost nominalizată. În urma votului online, povestea bunicilor a obținut 879 de voturi atât din țară, cât și din străinătate. Mulțumesc tuturor pentru că sunt pe Locul 20 din 125 de femei din România! 
Despre amintiri și proiecte citiți și pe blog-ul personal www.antonelasofiabarbu.wordpress.com
(Visited 219 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !