Biblioteca Vie îți oferă posibilitatea să renaști asemeni unei Păsări Phoenix

Mulți m-au întrebat: Ce este Biblioteca Vie? Ce faci la Biblioteca Vie?[slideshow]

În cele 3 zile în care am fost numită Carte Vie – Bibliotecar am avut prilejul să cunosc 45 de persoane de diverse vârste și categorii sociale. Unul din rolurile Bibliotecii Vii a fost să stimuleze dialogul între oameni și spun că și-a atins acest obiectiv.

12 ore  am socializat și am vorbit, celor care au dorit să mă citească,  despre cărți, înțelepciune,despre puterea unui talisman, despre cele 10 servicii implementate la CIP – Biblionet și despre mine ca persoană. Am întâlnit oameni minunați, cărora le-am putut zâmbi, le-am oferit un cuvânt magic și un talisman cu o literă.

Am fost o carte de colorată cu povești și cu CD. Cele 10 pagini care m-au compus, te-au atras ca un magnet să mă deschizi. Acum am fotografii și pot adăuga zâmbetul tău în poveștile mele, pentru a-l colora copiii. Ai ascultat vocea mea și ți-am spus cuvintele magice. Te-ai lăsat purtat în lumea plină de înțelepciune și curaj. Mi-ai întins mâna și ai primit  un talisman pe care să-l porți când esti trist sau vesel, singur sau cu prietenii.

Acum și TU ai observat!  Biblioteca s-a schimbat, iar eu sunt rămân una din cele 125 de femei care ți-au adus schimbarea. Știu că luni, vei deschide ușa Bibliotecii, vei veni la CIP – Biblionet și vom desfășura împreună programe pentru vârsta ta. Și mai știu că de Moș Nicolae vei veni să compunem citatele din cele 45 de litere.

Biblioteca Vie îți oferă posibilitatea să renaști în fiecare an asemeni unei Păsări Phoenix!

Mulțumesc organizatorilor și felicit Consiliul Local al Tinerilor din Mediaș pentru propunerea de a fi o Carte Vie în Proiectul „Biblioteca Vie”.

O experiență de neuitat!

(Visited 183 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !