„Vreau să citesc o altă lume” la Internet

O nouă serie de BuniNeți va încheia la sfârșitul acestei săptămâni „Cursul de mesagerie electronică și Internet” din cadrul Proiectului „BuniNet – Bunicii învață să comunice pe Internet”. Au creat deja conturile de e-mail, Skype, Facebook și au salvat fotografii. 
Dar de ce au venit bunicii la Internet?
„Am venit la curs pentru a învăța mai bine să lucrez pe Internet, să pot vorbi cu fiica mea care este plecată în străinătate.” (Tomșa Natalia)
„Scopul acestui curs este de a putea comunica cu copiii în străinătate.” ( Fărcaș Doina)
„Mă bucur să fac acest curs, pentru a putea înțelege mai bine toate noțiunile despre net și a putea comunica cu copiii și nepoții care locuiesc la Cluj și la Mediaș.” (Cristea Maria)
„Am venit la acest curs ca să mă actualizez.” (Trifan Radu)
„Scopul acestui curs este pentru a intra în tainele calculatorului, pentru a vedea și a citi o altă lume.” (Popescu Stelian)
„Am venit la curs ca să mă informez cu toate.” (Popescu Ana)

(Visited 157 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

1 comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !