BuniNetii ajută bibliotecile din Boița și Porumbacu să crească

BuniNeții au fost primii din Mediaș care au răspuns afirmativ în Campania inițiată de Biblioteca Orășenească Avrig. După postarea mesajului pe Facebook am primit multe telefoane să merg cu mașina personală, pentru a colecta cărțile. Unii bunici au venit cu sacoșa, aducând câte 10 cărți pe zi, alții cu căruciorul, iar sacii cei grei i-am adus împreună cu voluntarii. Pentru că se apropie Moș Nicolae, l-am anunțat să vină cu sania și să încarce cărțile pentru acei copii cuminți, care doresc să citească.
Ce spun BuniNeții?
„Ne-am bucurat să putem ajuta și alte biblioteci din județ. La Mediaș, împreună cu domnișoara Antonela Barbu am înființat un Colț de lectură – Cântărește și Citește – cu scopul de a atrage tinerii să citească”, spune doamna Sanda Volgyesi.
„O carte dăruită copiilor este cel mai prețios cadou de sărbători. Nu avem cărți noi, dar ele au fost citite de copiii noștri, le-au plăcut și sunt sigură că micuții din Boița și Porumbacu le vor aprecia și ei”, spune doamna Judit Zsold.
„Am anunțat prietenele să caute prin casă cărți de lectură pentru copii, să strângă cât mai multe. Am reușit să avem 2 saci mari cu cărți, așa că am apelat la domnișoara Antonela să vină să le transporte,” spune doamna Magda Popescu.
„Abia așteptăm să vedem copiii fericiți, citind cărțile dăruite de noi BuniNeții. A fost acțiune frumoasă să colectăm împreună cărți pentru alte localități. Vom sprijini de câte ori este nevoie,” spune doamna Veronica Radu.
„Cărțile cumpărate cu ani în urmă le dăruiesc cu mare drag copiilor din Boița și Porumbacu. Sunt romane valoroase și m-aș bucura să fie citite din scoarță în scoarță, așa cum au făcut copiii mei,” spune doamna Carmen Becuș.
La pregătirea pachetelor pentru copii au participat doamnele Judit Zsold și Sanda Volgyesi. Mulțumim tuturor BuniNeților pentru sprijin și implicare. 
(Visited 183 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment