BuniNetii premiati la Medias Blog Awards 2011

Vineri a avut loc conferinta “Beneficii aduse de blogging” si gala decernarii Medias Blog Awards 2011. Cei care au fost in sala au putut afla mai multe despre blogging, comunitati, blospot, wordpress, comentarii, subiecte etc si au primit sfaturi de la unii dintre cei mai buni bloggeri ai momentului.
Medias Mentorship cu Chinezu, prezentarile lui Tudor St. Popa (Sibiu) siMihai Negrea (Tg Mures) dar si interventiile celorlalti bloggeri din afara Mediasului : Vlad DuleaDiana Ribana PopaPancu (bloggerul caruia nu-i place sa scrie) Rares HudeaNicu SimionStefan MurgeanuClaudiu Ciobanu au fost marele castig al acestei seri. (http://feriteglas.net/castigatorii-medias-blog-awards-2011/11/2011)
In acest cadru BuniNetii au fost laudati, aplaudati si premiati.
Premiul I: Mihai Brasoveanu – Mihai BuniNet – www.sportivbuninet.blogspot.com
Premiul II: Aurelia Rusu – Aurelia Rusu – www.muzeubuninet.blogspot.com
Premiul III: Judit Zsold – Judit EduCultNet – adoptata de BuniNeti: www.calatoriieducultnet.blogspot.com
Prin aceste premii, cele doua Proiecte BuniNet, finantat de IREX si EduCultNet, finantat de Employee.ro adresate persoanelor de varsta a III-a, dar si somerilor, celor din mediul rural, casnicilor, persoanelor cu dizabilitati sau a celor intrate in pensie de boala, prea devreme, au fost recunoscute de juriul ales dinafara Mediasului. 

Mie mi-a revenit Premiu special pentru toate proiectele derulate atat la Biblioteca, cat si in cadrul ONG-ului – Asociatia ”Mediasul pentru Cultura” in care detin functia de vicepresedinte. 
Felicit toti BuniNetii care se straduiesc sa invete despre realizarea unui Blog si pe cei care s-au inscris la acest concurs! Felicit castigatorii si sper sa obtinem in anul care vine si alte premii!
1. www.artabuninet.blogspot.com – Sanda Volgyesi
3. www.muzeubuninet.blogspot.com – Aurelia Rusu
4. www.sportivbuninet.blogspot.com – Mihai Brasoveanu
5. www.diabetongbuninet.blogspot.com – Ioan Solomon
6. www.turismbuninet.blogspot.com – Veronica Radu
8. www.fotobuninet.blogspot.com – Cornel Popescu

(Visited 167 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

2 comments

  • Da ,a fost o frumoasa incheiere de an pentru proiectul Buninet,o apreciere a muncii de 2 ani condusa cu multa implicare si rabdare de domnisoara trainer Antonela.Felicitari,tuturor si sarbatori fericite. PS Pacat ca la poza de grup nu l-ati chemat si pe cel care a luptat atit pentru afirmarea acestui proiect,era la doar doi pasi de voi.

  • Multumim de mesaj. O scurta rectificare…3 ani, aproape 4 de cursuri pentru comunitate. Fotografia s-a dorit a fi una cu doamnele si grupul Dream Team. Faptul ca era si Cristi Pustai ne-a bucurat si mai tare, iar Cristina a realizat fotografiile. Daca un Buninet ar fi avut aparat foto sa imortalizeze aceste momente, ar fi fost si mai frumos. Le-ar fi postat apoi pe Blog, cu ganduri BuniNetiste!