BuniNetii se pot inscrie la Medias Blog Awards

Si anul acesta Medias Blog Awards isi propune sa aduca alaturi bloggerii din Medias si sa-i premieze pe cei mai buni dintre ei. Fata de primele editii vom avea invitati din afara orasului, unii dintre ei bloggeri cunoscuti la nivel national, care vor prezenta mediesenilor interesati beneficiile pe care le-au avut de pe urma activitatii de blogger.

In plus fata de acest lucru, din respect pentru membrii proiectul Buninet, vom avea o categorie speciala pentru ei. Vom avea de asemenea si alte surprize cu care vom reveni pe parcursul derularii evenimentului.
Membrii juriului din acest an vor fi din afara on-line-ului mediesean, iar presedintele juriului este Chinezu.

Calendarul Medias Blog Awards 2011 este :

25 Octombrie – 15 Noiembrie – inscrieri
15-22 Noiembrie – Jurizare
25 Noiembrie – conferinta : Beneficii aduse de blogging” cu
invitati si premiera blogurilor castigatoare urmat de Pizza Party la Big Pizza.

Regulamentul concursului il gasiti aici si formularul de inscriere aici.

Medias Blog Awards 2011 este un concurs organizat de Dianthus Medias cu sprijinul Centrului de Documentare Gaze Naturale Medias, Blogal Initiative, Dafora Turism, Mediasinfo.ro, Mediaslive.ro, Big Pizza, Contrast Publicitate si Feri Teglas Blog.

(Visited 140 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !