Caiete ordonate şi recapitulare pe tablă…la BuniNet

Cursanţii care urmează Cursurile de mesagerie electronică şi Noţiuni de Internet în cadrul Proiectului „BuniNet – bunicii învaţă să comunice pe Internet”, finanţat de IREX România îşi transcriu pe caiet tot ceea ce învaţă la Bibliotecă, pentru a asimila mai bine informaţiile primite. Pentru că la final, ei sunt testaţi, voi posta câteva fotografii de la ultimul test. Grupa a doua de „Bunineţi” a realizat bloguri în domeniul turistic, promovarea ong-urilor şi în cel al îngrijirii plantelor din grădină şi din apartament. Cu ocazia Zilei Siguranţei pe Internet au primit sfaturi din partea colegilor mai avansaţi, dar şi de pe www.sigur.info.
(Visited 215 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !