Cinci ani cu Bunineții !

Astăzi este o zi specială pentru că împlinit 5 ani în Proiectul „Buninet”. Pentru acest moment special i-am avut ca invitați pe domnul primar Teodor Neamțu, pe doamna viceprimar Floarea Taropa, pe domnul director Lucian Teodor Costea și pe doamna Adelina Biriș din partea Fundației Caritas.


Anul 2012 este declarat Anul European al Îmbătrânirii Active și al Solidarității între Generații  și cu acest prilej am organizat două expoziţii realizate de persoanele de vârsta a III-a, pentru a arăta că indiferent de vârstă, bunicii sunt activi şi receptivi la noile tehnologii. 


Astăzi, în atât de importanta zi de  9 mai, pentru istoria Europei și a României, se împlinesc cinci ani de la primul click dat de Bunineți, motiv pentru care împreună cu urarea de La mulţi ani !,  pe care le-o adresez, m-am gândit sa le dedic o poezie.

5  ani  cu  Bunineţii

La primul click, acum cinci ani

Bunicii au venit în mai.

Şi-au înţeles că e în trend

Să ai email şi să-ţi faci brand.

În timp, ei s-au perfecţionat

Au blog şi facebook, garantat.

Isi strâng recolta când apucă

Şi vând pe net, miere cu nucă.

Hello !  Ne ei spun după 5 ani

Şi ne arată ca au bani.

Nu mulţi, cum şi-au imaginat

Pentru c-au multe de învăţat.

Ce-nseamnă să te promovezi,

Cum trebuie să  concurezi.

Fotografii au prelucat

Şi datele şi le-au stocat.

Acum la ceas ANIVERSAR,

Bunicii au primit în  dar, 

O expoziţie minunată,

Cu muzică acompaniată.

Au fost înmânate diplome, cărți și Cd-uri 

absolvenţilor „Cursului de artă fotografică”, în cadrul căruia Bunineţii s-au familiarizat cu două programe importante :  Picassa si PhotoScape. Au învăţat să prelucreze fotografiile digitale, să le salveze pe stik sau pe DVD şi să realizeze clipuri video.

Expoziția poate fi văzută în holul Primăriei Municipiului Mediaș, până în data de 20 mai 2012.(Visited 148 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !