Clubul BuniNet şi Asociaţia "Pensionarilor 2007" au sărbătorit împreună cu elevii din "Clubul Talentelor "

In data de 13 februarie 2010, “Clubul Talentelor” din cadrul Bibliotecii Municipale „St. L.Roth” a avut onoarea să deschidă “Balul Pensionarilor 2010″ cu 2 dansuri medievale. Copiii sunt pregătiţi de referent Daniela Lupu, iar managerul Proiectului Clubul BuniNet este Antonela Sofia Barbu.

Acest bal a fost organizat de “Asociaţia Pensionarilor 2007″ împreună cu Consiliul Local Mediaş şi Primăria Municipiului Mediaş, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor.

Elevii din “Clubul Talentelor” au fost primiţi cu multă căldură, iar la finalul reprezentaţiei artistice, domnii şi doamnele au dansat împreună cu copiii pe ringul de dans.

La acest eveniment au fost prezenti dl. primar Teodor Neamţu, dl. deputat Gheorghe Roman, dl. consilier Gheorghiu Alexandru, dl. consilier Muntean Aurel. Dânşii au felicitat cuplurile si au sărbătorit alături de pensionari.

Încă o dată s-a demonstrat faptul că cei în varstă ştiu să se distreze şi să iubească.

(Visited 224 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !