Concurs cu premii interesante, pentru adolescenti !

Saferpedia.eu in colaborare cu Genium.ro, Bitdefender Romania, Kaspersky Romania, UPC, Reader’s Digest si ECDL Romania organizeaza un concurs pentru tinerii din clasele V – XII in perioada vacantei de vara (15 iulie 2011 – 15 septembrie 2011).
Ce trebuie să faci? Fii unul dintre cei mai activi utilizatori ai Saferpedia prin adăugarea de termeni şi definiţii, completarea sau modificarea celor existenţi! Astfel dovedeşti că ştii, că te-ai informat şi împărtăşeşti din cunoştinţele tale şi altora.
Pentru mai multe detalii viziteaza: http://tinyurl.com/6baqlo7 sau pagina de Facebook www.facebook.com/Saferpedi​a sectiunea Concurs.
Valoarea premiilor pentru locurile I, II si III depaseste 1000 de Lei! Intra pe pagina de Saferpedia si convinge-te!
Daca ai nelamuriri sau intrebari te rugam sa contactezi:
Mirela Niculae,
Network Communication Manager in cadrul proiectului Sigur.info
tel: 0332.411.370
(Visited 194 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !