Concursul ‘’Întinde-mi mâna, nu mă lovi!’’ la Biblioteca Municipală ‘’St. L. Roth’’

Cu ocazia ‘’Zilei Mondiale a non-violenţei în şcoli’’, Direcţia Municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret în parteneriat cu Consiliul Zonal al Elevilor organizează la Biblioteca Municipală ‘’St. L. Roth’’, departamentul CIP – Biblionet, Concursul ‘’Întinde-mi mâna, nu mă lovi!’’.
În urmă cu două săptămâni acest Concurs a fost lansat în liceele din zona de nord a judeţului Sibiu, pregătindu-se atât mici filme, cât şi fotografii, prezentări în PowerPoint.
Luni, 30 ianuarie 2012, de la orele 15.00,  la CIP – Biblionet ‘’vom  discuta cu elevii despre cazuri de violenţă în şcoli, despre cauzele care duc la astfel de acte în rândul tinerilor şi despre modul în care violenţa poate fi prevenită. Totodată vom oferi fiecărui participant materiale pe tema nonviolenţei, primite în urma parteneriatului cu Avon Cosmetics România şi vom premia împreună cu profesorii cele mai bune lucrări, cu produse Avon’’, comunică Antonela Sofia Barbu, inspector de specialitate în cadrul Direcţiei pentru Cultură.
‘’Pentru că în fiecare an am marcat în diferite Proiecte această zi dedicată nonviolenţei, am fost receptivi la solicitarea reprezentanţilor Consiliului Zonal al Elevilor pentru organizarea unei expoziţii în care s-a pus accentul pe creativitate şi nu pe violenţă. Prezenţa unui număr mare de tineri la acest eveniment şi faptul că au participat cu multe lucrări, demonstrează că au alte preocupări, iar educaţia primită în şcoli şi în familie îi situează  dincolo de violenţă,’’ precizează Lucian Teodor Costea, directorul Direcţiei pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret.
(Visited 175 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !