Eu dau restart… Voi dati restart împreună cu noi…ROMANIEI?

” Nu te întreba ce poate face țara pentru tine, ci ce trebuie tu să faci pentru țara ta,” spunea John F. Kennedy. Aşa că am dat RESTART României, pentru că  ”Cine face, ăla e!”

Cum am făcut asta şi ce mi-am propus?  M-am întrebat cine sunt EU, cine eşti TU, cine sunt cei de lângă noi, care ne zâmbesc la ghişeu, care ne întâmpină la hotel, la magazin sau în alte instituţii şi nu ne agresează verbal şi cum putem să le mulţumim. Implicaţi-vă alături de noi să-i găsim pe cei 1.000 de profesionişti care lucrează în Mediaş. ”TU cine eşti? Omul potrivit la locul potrivit?”

Daca mobilizam comunitatea pentru a lucra la recunoasterea persoanelor care sunt potrivite in locul in care lucreaza, rezultatul proiectului va fi gasirea unui numar de 1.000 de profesionisti care lucreaza in Medias.
Pe piata muncii se solicita tot mai mult persoane calificate, dar sunt angajate persoane care nu fac fata postului in care au fost angajate. In fiecare institutie de stat  descoperi un numar tot mai mic de profesionisti care lucreaza pentru comunitate, in timp ce restul se fac doar ca lucreaza. In acest sens, incercam sa schimbam modalitatea de angajare, propunand constituirea unei comisii formata din profesionisti.

Totodata vom determina angajatorii sa ofere formare profesionala anagajatilor, iar angajatii sa puna in valoare beneficiile formarii profesionale.
Prima etapa:
Timp de 3 luni vom primi propuneri pentru persoane carora putem sa le aplicam o fisa de evaluare a competentelor.
Etapa a doua:
Timp de 3 luni vom aplica un numar de 5.000 de fise de evaluare a competentelor in diverse institutii, din diferite domenii, pe categorii de varsta si sex, pentru a descoperi cate persoane au fost angajate datorita competentei.
Etapa trei:
Timp de 2 luni vom supraveghea persoanele intervievate cum isi fac desfasoara activitatea.
Etapa a patra:
Cei 1.000 de profesionisti, care se incadreaza in Proiectul   ”Tu cine esti? – Omul potrivit la locul potrivit?”  vor face parte din comunitatea de profesionisti ai Mediasului, urmand a fi consultati in diverse probleme ale orasului.
Etapa a cincea:
Povestile celor 1.000 de profesionisti vor fi cuprinse intr-o carte.

(Visited 330 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment