Facebook-isti! Vizionati un film distractiv!

La CIP – Biblionet ne luptam impreuna  cu o echipa formata din 30 de adolescente si 20 de profesori, consilieri educativi, bunici sa obtinem finantare pentru Proiectul ”Invat sa previn cancerul la san”, pentru a colora viata de zi cu zi a mediesenilor. Rozul este in trend si se poarta fie la reverul sacoului de la scoala, fie la mana sub forma unei bratari, un fular aruncat peste jacheta sau o bluza asortata cu fundita. Prima actiune a fost sa venim cu o pata de culoare in lumea albastra a Mediturului,  a doua sa oferim o lumina roz ingerasilor plecati prea devreme, a treia actiune aduce culoare in liceele din Medias.

Cele 4 afise sunt finalizate, iar luni, colegii pot sustine si mai mult Proiectul depus la Pepsi Refresh. Am pregatit trei clipuri haioase, care sa va scoata din amorteala acestor zile reci. Speram sa va placa si sa votati Proiectul! Vom colora lumea in care traiti. La vie en rose!
(Visited 185 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !