Facebook-isti…vi se pregateste ceva!

Se spune ca lunea nici iarba nu creste !  La CIP – Biblionet nu a fost deloc asa. In ciudata frigului din incapere, am creat o atmosfera placuta cu lumanari, pentru a ne mai incalzi, cu ceai fierbinte de fructe de padure si muzica ambientala. Cele doua echipe din Liceul teoretic ”St.L. Roth” si de la Scoala Nationala de Gaz, impreuna cu voluntarele Judit Zsold si Anda Chirila au realizat fluturasi de promovare a Proiectului ”Invat sa previn cancerul la san”, precum si un film de prezentare, special pentru Facebook-isti ! 

Daca sustineti Proiectul nostru, asa cum ne-ati promis, va invitam sa il votati pe Facebook, in continuare, pana in data de 31 octombrie 2011.
Este foarte simplu sa ne ajutati sa dam REFRESH Mediasului cu acest Proiect adresat in primul rand adolescentelor. Nu uitati ca ”Biblioteca se implica in sanatatea adolescentelor” !

PEPSI REFRESH

 

Votati pentru Medias, Proiectul ”Invat sa previn cancerul la san”. Avem 100 de voturi. https://apps.facebook.com/pepsi-romania/idea/1108 Sper sa aratam ca suntem uniti si avem multi prieteni, parinti, amici care ne sustin!
(Visited 162 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment