Gabriel Dorobanțu a încântat doamnele din Mediaș

La Mediaş s-a sărbătorit Ziua Internaţională a Vârstnicului. Cu această ocazie, Primăria Mediaş a lansat o invitaţie persoanelor vârstnice pentru a se reuni într-un cadru festiv în Sala „Daniel Thellmann“  a Primăriei. La întâlnire au fost prezenţi primarul Teodor Neamţu, viceprimarul Floarea Taropa şi secretarul Maria Minea. Aceştia i-au felicitat pe sărbătoriţi, le-au mulţumit pentru implicarea lor în bunul mers al oraşului şi în semn de apreciere au oferit doamnelor un trandifir.
„Mediaşul sărbătoreşte Ziua Internaţională a Vârstnicului, iar cu acestă ocazie se cuvine să acordăm persoanelor vârstnice importanţa pe care o merită. Dorim să le mulţumim pe acestă cale tuturor membrilor Asociaţiei Pensionarilor, Sfatului Bătrânilor şi altor asociaţii care se implică în bunul mers al oraşului. În semn de mulţumire am luat câteva măsuri de recompensare, printre care doresc să amintesc concertul dat în cinstea persoanelor vârstnice, susţinut de către Gabriel Dorobanţu“ a declarat primarul Teodor Neamţu.    


BuniNeții au fost prezenți la concert și au fost încântați de vocea artistului Gabriel Dorobanțu. Pentru a-l reasculta au accesat la CIP – Biblionet site-ul acestuia http://www.gabrieldorobantu.ro/

Cu toate că am avut un pix care nu scria foarte bine în acea zi, s-a intimidat…, am cerut un autograf pentru BuniNeți. Mulțumim Gabriel Dorobanțu!

                                                                                                                                     
(Visited 227 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !