Hai pe net și consultă aplicatiile oferite de Fundatia EOS Romania !

Tot ceea ce trebuie să știi despre alegerea profesiei !

I. Învață mai multe despre tine!
Primul pas în alegerea unui loc de muncă este acela de a învăța mai multe despre tine și abilitățile tale: acest prim pas se numește „evaluarea abilităților”.
Dacă nu ai mai lucrat până acum şi nu ştii ce profesie să alegi, sau dacă ai o experienţă profesională într-un anumit domeniu dar te-ai plictisit de ceea ce faci şi doreşti să încerci şi alte posibilităţi, această secţiune este pentru tine.
Deşi poţi începe cu un chestionar online, un test, etc., îţi recomandăm să laşi un profesionist să te ajute! Intr-adevăr un sfat profesionist îţi va spune mai multe, pentru că va lua în considerare experienţa ta profesională anterioară şi chiar şi experienţa „umană” pentru a identifica care este cea mai bună slujbă pentru tine.  Cu toate acestea, este uşor şi distractiv să faci un test de evaluare! Pentru a începe un test de evaluare a cunoștințelor IT, faceţi click aici:(Visited 134 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment