Prima intalnire a BuniNetilor la Bazna

BuniNetii se intalnesc vineri, 6 mai, ora 14.00 la minimuzeul sasesc din Bazna, al doamnei Aurelia Rusu, pentru a-si promova blogurile realizate in cadrul proiectului. Sunt organizate expozitii de arta si de filatelie alaturi de demonstratii culinare  si excursii virtuale prin lumea mirodeniilor.

http://www.muzeubuninet.blogspot.com/

Aceasta este prima intalnire din seria celor 10 intalniri intr-un alt spatiu, decat cele din CIP.

Sunt promovati 10 BuniNeti care detin 10 bloguri in domeniile: turism, sport, arta culinara, filatelie, sculptura, plante medicinale, fotografie.


troaca pentru framantat paine si cuptor

Intodeauna sambata se cocea paine!muzeu

„Cum am hotarat sa amenajez un minimuzeu, se intreaba oricine intra in casa din Bazna nr.244. E simplu. Dupa plecarea masiva a sasilor in 1990 am intrat in posesia unei case ce poate fi ea insasi o casa muzeu, fiind construita in 1799. Am strans de-a lungul anilor diferite obiecte vechi cu care am aranjat o camera pentru a ramane vie in amintire civilizatia veche a sasilor, care prin munca si harnicia lor, au contribuit la dezvoltarea civilizatiei pe aceste meleaguri ale Transilvaniei.” 
prof. Rusu Aurelia
(Visited 164 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !