Rozul uneste adolescentele la CIP – Biblionet

Adolescentele din Liceul teoretic ”St. L. Roth” s-au intalnit astazi, 11 octombrie 2011, sub semnul Funditelor roz, la CIP -Biblionet. Impreuna au fost cuprinse de culoarea care are rolul de a calma, de a îmbuna sentimentele si de a marca începutul marii dezvoltări intelectuale: culoare roz.
Desi au fost timide la inceput au reusit sa realizeze primele afise care vor atrage atentia elevilor de Campania: ”Biblioteca se implica in sanatatea adolescentelor” – o campanie in care vor invata despre preventia in cancer la san, nonviolenta in scoala si alimentatia sanatoasa. 
”Iti intind mana si iti ofer o fundita roz. Haideti sa vorbim despre puterea feminitatii tale, despre daruirea ta”. Acesta este primul mesaj adresat de echipa adolescentelor de la Liceul teoretic ”St. L. Roth” catre toti elevii. 
La Balul Bobocilor din acest an, fetele care sustin aceasta Campanie si Proiectul ”Invat sa previn cancerul la san”, initiat de Asociatia ”Mediasul pentru Cultura” si Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret, vor primi alaturi de biletul de intrare la Bal si o fundita roz. Aceasta va fi prinsa in piept si va arata intr-adevar puterea feminitatii.
(Visited 187 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !