Octombrie Roz la Medias

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=SRXxpKj-9sY&feature=related] „Aş dori să ne imaginăm un viitor fără teama că un membru din familia noastră poate fi diagnosticat cu cancer.” Este visul unei prinţese: Lalla Salma, soţia Regelui Mohammed VI al Marocului. Şi minunata prinţesă crede că visul ei poate deveni realitate dacă părinţii, medicii, oamenii de ştiinţă vor face front comun contra cancerului.

Fiecare femeie este o printesa care isi doreste sa traiasca intr-o lume fara CANCER. 

In Medias am descoperit primele 35 de adolescente care vor purta culoarea ROZ  in luna octombrie si vor spune cu glas tare PROMIT…la Biblioteca. Simple, timide, frumoase, active…cele 35 de printese cu fundite roz vor invata sa previna cancerul la san si vor vorbi tuturor despre acest lucru.

Celor 240 de prieteni care ne-au votat la Raiffeisen Comunitati si au avut incredere in noi le spunem ca in luna Octombrie in Medias purtam Roz si  ne continuam drumul alaturi de alti parteneri. In prezent, AVON si Contrast DECOR ne sustin Proiectul. Le multumim si mai cautam sustinatori pentru ca toate activitatile sa fie duse la bun sfarsit. Fiecare moment al Proiectului ”Invat sa previn cancerul la san” este important.

Toamna aceasta este ROZ!

(Visited 134 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !