Săptămâna Naţională a Voluntariatului la Mediaş în curând

Asociaţia ,,Mediaşul pentru Cultură” organizează în al treilea an, o săptămână cu activităţi dedicate voluntariatului în oraşul de pe Târnava Mare. Săptamâna Naţională a Voluntariatului (SNV), SNV a fost iniţiat în 2002, este coordonat de Pro Vobis – Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat şi a fost implementat de-a lungul anilor în colaborare cu centrele de voluntariat din România, partenerii locali ai SNV şi VOLUM – Federaţia Organizatiilor care sprijină Dezvoltarea Voluntariatului în România.

 Activitati organizate de partenerii locali SNV 2013 în judetul SIBIU:

Cine: Asociaţia Mediaşul pentru Cultură în parteneriat cu Centrul de Recuperare şi Reabilitare a persoanelor cu Handicap Mediaş

Ce: Punctul pe I: Implicare şi impact în comunitate – Desfăşurarea a 3 ateliere de terapie prin lectură, muzică şi joc, organizarea unui seminar despre SEV, lansarea PhotoVoice în data de 17 mai, organizarea unui atelier nonformal în context TiA.
Când: 13- 19/05/2013 orele: 16.00 – 18.00
Unde: CRRPH Medias, Mediaş, Sibiu
Contact: Antonela Sofia Barbu, www.antonelasofiabarbu.ro, [email protected]

Cine: Asociaţia Mediaşul pentru Cultură în parteneriat cu Centrul de Recuperare şi Reabilitare a persoanelor cu Handicap Mediaş
Ce: ,,Plantam zâmbete verzi” – Voluntarii vor realiza o grădina verde cu zâmbete, plantând răsadurile de ardei, roşii, castraveţi, varză, gulie, conopidă, broccoli, ţelină, ceapă (din seminţe), praz, vinete. In data de 17 mai, vor participa 100 de voluntari din firmele IT din Medias alături de tineri, adulţi şi persoane adulte cu handicap.
Când: 13-19/05/2013 orele 16.00-18.00
Unde: la sediul CRRPH Medias, Medias, Sibiu
Contact : Antonela Sofia Barbu, www.antonelasofiabarbu.ro, [email protected]

Cine: Asociaţia Mediaşul pentru Cultură în parteneriat cu Centrul de Recuperare şi Reabilitare a persoanelor cu Handicap Mediaş
Ce: Photovoice: “Oamenii din comunitatea ta!” – 10 voluntari îi vor fotografia pe beneficiarii CRRPH în drumul lor prin Mediaş, vor scrie despre ei şi vor realiza un film. Fotografiile vor fi expuse în cadrul unei expoziţii si vor fi prezentate factorilor de decizie din oraş.
Când: 13-15/05/2013 orele 14-18.00
Unde: CRRPH, Medias, Sibiu
Contact : Antonela Sofia Barbu, www.antonelasofiabarbu.ro, email:[email protected]

 afis_SNV_2013a

Ce este Săptămâna Naţională a Voluntariatului (SNV)? Găsiţi aici mai multe informaţii.

(Visited 356 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

1 comment