Vom reusi sa avem un oras ROZ?


Multumesc tuturor celor care au avut incredere in acest Proiect. Cu timpul vom avea un Oras Roz – La Vie en rose! Vom sensibiliza oameni prin actiunile noastre si vom avea adolescente responsabile si sanatoase.

Datorita acestei competitii am reusit sa gasim parteneri pentru proiect, cum este Dr. Rosenberg si Cristiana Olteanu de la Biblioteca Judeteana Valcea.

Multumesc domnului Ladislau Volgyesi pentru ca ne-a daruit tabloul cu simbolul orasului si fundita roz, domnului Marius Poenaru ca ne-a sustinut cu carton pentru felicitari, doamnelor Judit Zsold si Sanda Volgyesi pentru hainutele roz, doamnei Anda Chirila pentru implicare si promovare, doamnei Cecilia Muntean pentru tabloul ”Viata este valoroasa!”, doamnei Veronica Radu pentru funditele roz, ehipei de Bunici de pe Internet care a votat.

Multumesc mediesenilor care au sustinut Proiectul si prietenilor din alte orase, Cristinei Pustai pentru implicare si elevilor, care au inteles in ultimul moment de ce e important votul lor.

Echipa va merge mai departe, deoarece Viata este valoroasa pentru fiecare din noi! Ramaneti alaturi de noi, implicati-va si vom REUSI!

Cine vrea sa ne fie partener, ii oferim Fundita Roz!

(Visited 147 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !