Campania ”AVON susţine LECTURA la o Cafea!”

AVON COSMETICS ROMÂNIA se alătură Asociaţiei ”Mediaşul pentru Cultură”, derulând pe parcursul anului 2012 Campania : ”AVON susţine LECTURA la o cafea ! „, în cadrul Proiectului ” Bibliothèque Café”.

Motto: ”Schimbarea începe cu o Carte şi o Cafea !”

Prin această campanie vom stimula interesul tinerilor pentru lectură, comunicarea într-un spaţiu virtual şi dezvoltarea creaţivităţii.

Cum se va derula această campanie ?

Tinerii din liceele medieşene  vor schimba în fiecare săptămână, finalul unei cărţi citite de ei, care face parte din programa şcolară. În fiecare zi de luni vom vorbi despre cărţi, iar  cel mai interesant ”final” primit pe pagina de Facebook, Blog sau e-mail va fi premiat în duminica următoare de către AVON COSMETICS ROMÂNIA. Juriul va fi format dintr-un reprezentant AVON, un profesor şi un BuniNet.

Tema din această săptămână este ”Romeo şi Julieta” de W. Shakespeare.

Cum vă imaginaţi finalul acestei piese de teatru ?

Aşteptăm răspunsurile voastre  până în data de 4 februarie 2012, ora 12.00, pe adresa de e-mail: [email protected]

pe contul:

Facebook – http://www.facebook.com/Bibliotheque-Cafe 

sau pe Blog-ul www.bibliothequecafe.bloggermedias.eu la această postare. Fiţi CREATIVI!

(Visited 225 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !