De ziua lor, Bibliotecarii au admirat obiectele de la magazinul ANTIC

Cine nu este pasionat de jocul de șah, pentru a salva Regele ? Cine nu și-a dorit să aibă în casă o mașină veche de scris sau un ceas care îți arată ora exactă după mai bine de 30 de ani ? Ce prințesă nu a dorit să fie păzită de un cavaler ?

Iată că, de Ziua Națională a Bibliotecarului, timpul nu a stat pe loc. Din jumătate în jumătate de oră, ceasul de la magazinul Antic își făcea simțită prezența. Păpușile au fost plimbate cu căruciorul de cei mai mici invitați, iar piesele deosebite de șah au fost mutate una câte una, până la remiză.

Bibliotecarii și-au imaginat că scriu poveștile despre biblioteca lor, nu pe computer, ci pe mașina veche de scris, la lumina unui felinar, servind un ceai. Alți invitați au răsfoit cărțile, iar „Anna Karenina” le-a amintit de vremea tinereții când aveau timp mai mult pentru citit.

Cei peste 60 de invitați au petrecut o zi deosebită admirând, fotografiind și bucurându-se de fiecare obiect expus de la magazinul ANTIC din Mediaș.

(Visited 256 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

11 comments

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !