„Aloooo! Vino la magazinul Antic !”

Telefonul a fost una dintre piesele apreciate de adolescentele care au vizitat Expoziția cu tema „Souveniruri și lectură de la magazinul ANTIC” , de la bibliotecă. Nu a fost vorba despre telefonul mobil al colegei, pe care ai Facebook  sau alte aplicații, ci despre un telefon vechi și  negru ! Pentru fetelor le place să fie CHIC s-au fotografiat cu souveniruri antigue ! S-au distrat cu păpușile, au vorbit la telefon și au citit  că în anul 1876, a fost descoperit telefonul. Alexander Graham Bell a fost inventatorul acestui aparat care putea transmite sunetul la distanță, la vârsta de 29 de ani.

Prima convorbire telefonică demonstrativă a avut loc pe 10 martie 1876, în orașul american Boston (port la Oceanul Atlantic), capitala statului Massachusetts. La un capăt al firului: Alexander Graham Bell. La celălalt capăt, într-o cameră învecinată: Thomas Watson, asistentul inventatorului. Când legătura a fost stabilită, Bell a rostit celebrele cuvinte care au rămas în istorie ca primele fraze comunicate într-o convorbire telefonică: “Mister Watson, come here! I want to see you!” (Domnule Watson, vino aici! Vreau să ne vedem!).

După sesiunea foto, adolescentele au spus în cor: „Aloooo! Vino la magazinul Antic ! Vreau să ne vedem !”

 

(Visited 195 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !