Orasul cu ,,Fluturi” si multe povesti!

Era timpul să fac o schimbare. Să iau decizii și să redescopăr liniștea.

A sosit timpul să spun STOP lucrurilor care nu îmi mai fac bine și să evadez din mediul în care nu mai am timp pentru mine, pentru…noi.

Caut bucățile de fericire și emoțiile care mă ajută să îmi regăsesc acele cuvinte care compun cele mai frumoase povești.

Simt nevoia să spun că m-am mutat în orașul cu Fluturii Irinei Binder, care zboară în fiecare anotimp.

M-am mutat în orașul cu păpuși. Am găsit repede Sacoșa cu stele a Iuliei Șchiopu, i-am cunoscut pe Orbii Petronelei Rotar și pe Nesupusele Cristinei Andone.

M-am mutat în orașul în care m-a întâmpinat Mara Oprișiu cu Bienala Albastră și în care voi trăi prima iarnă cu temperaturi ridicate, Iarna crimelor perfecte alături de Tony Mott.

M-am mutat în orașul care îmi dăruiește pofta de scris, de citit, de colindat, de rătăcit și de surprins chipuri noi.

M-am mutat sub poalele Tâmpei, acolo unde versurile îmi coboară pe hârtie împreună cu roua dimineții și cu frunzele pictate în culori fermecate.

Și acesta este doar începutul.

M-am mutat pentru că sunt iubită și pot vedea iubirea în lucrurile din jur.

Întâlnind-o pe Mihaela Tatu, am înțeles cât de importantă este tihna interioară și faptul că sunt ceea ce aleg să fiu: un actor grăbit, un fotograf sentimental, un cititor îndrăzneț, un pictor cu soare și o romantică incurabilă.

M-am mutat în orașul în care simt fluturi în stomac în fiecare dimineață, iar atunci când deschid ochii și aud vocea ta, știu că iubirea mută munții.

M-am mutat pentru a spune Mulțumesc, Până la sfârșit.

(Visited 121 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment