Hope on Wheels – Pedalăm pentru Hospice Casa Speranței Brașov

În Săptămâna Națională a Voluntariatului În weekend-ul 15-16 mai am decis să merg cu bicicleta pentru pacienții adulți și copii de la HOSPICE Casa Speranței, la a prima ediție a evenimentului Hope on Wheels.

 

Am depășit cu toții un an care ne-a redefinit realitatea, un an care ne-a arătat ca normal este, de fapt, doar o noțiune care definește obișnuința. Și am ajuns să ne reinventăm activitățile și să ne adaptăm astfel încât să facem lucrurile de care avem nevoie pentru a ne regăsi echilibrul.

Și, acesta este motivul pentru care aleg să particip la evenimentul de ciclism – Hope on Wheels. Pentru că știu că, împreună, putem reuși să îi ajutăm, pe pacienții HOSPICE Casa Speranței să își mențină echilibrul care este cu atât mai fragil, în această perioadă solicitată pentru noi toți.

Îmi doresc tare mult să le fiu de ajutor acestor oameni și  am decis să îmi fac acest profil care să vă inspire să îmi fiți alături.
Împreună putem face mai mult bine! Eu îmi iau angajamentul să termin cursa la care m-am înscris și să vă amintesc de cauza HOSPICE cât de des pot.

Împreună cu ceilalți participanți la curse, ne-am propus să străngem suma necesară pentru 435 de vizite de îngrijire la domiciliul pacienților.
Dacă doriți să îmi fiți alături în această mișcare, vă încurajez să faceți o donație și să vă bucurați de binele pe care îl putem face împreună.
Vă mulțumesc!

 

(Visited 74 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment