De la o la infinit…şi numerele mele

De ce am venit pe lume într-o anume zi, într-o anume zodie?  Totul a fost un mister până am descoperit  firul karmei mele.
 
,,La fel ca o pasăre care are nevoie de aripi ca să poata zbura, tu ai nevoie de libertate pentru a putea exista!”  (9)
Şi am zburat pentru prima dată cu avionul, într-o ţară care îmi amintea de povestea cea mai dragă din copilărie: Micuţa sirenă a lui Andersen.
,,Înveţi să te bucuri de lucrurile simple în viaţă.” (9)
O poveste dintr-o carte, un peisaj de iarnă la munte sau un răsărit de soare. Lucruri simple, dar pline de emoţie, mi-au dăruit o parte de linişte.
,,Eşti un explorator şi vrei să experimentezi totul în viaţă. Iţi place să faci mai multe lucruri în acelaşi timp.” (5)
Fotografiez ce simt, adaug culoare versurilor, merg cu bicicleta în căutarea unui gând, descopăr armonia la marginea ţării. Singurul lucru care îmi lipseşte este busola care să-mi arate infinitul şi să  ajung mai uşor la oamenii care au nevoie de zâmbetul meu.
,,Problema cea mai mare a Numărului 7 constă în gestionarea emoţiilor.”
Mă îmbrac în funcţie de starea mea sufletească, nu de accesoriile colorate. Totuşi: albastrul îmi dă armonie, albul îmi aduce vacanţa, rozul îmi dă încredere, roşul vine cu pasiunea, galbenul mă ocroteşte, verdele mă linişteşte. Numărul 7 de pe degetul arătător îmi arată calea…
,,Viata te va pune în situaţii care cer imaginaţie şi comunicare. Este o provocare pe care va trebui să o înfrunţi pentru a putea fi fericit.” (3)
Lipsa lui 3 am compensat-o cu cifra 5 (simţul umorului) şi cifra 9 (spiritul liber).
Viaţa mea este o combinaţie de numere şi nu fac decât să mă bucur de existenţa lor.
Femeia la 40 de ani s-a născut sub karma responsabilităţii.
(Visited 238 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !