One Girl’s Voice (Malala’s Song) by Penny Lane pentru toți copiii de 1 Iunie

De Ziua internațională a Copilului voi dedica acest cântec tuturor copiilor care nu au încă parte de educație, de pace și de liniște !

Dumnezeu îi va ajuta și îi va ocroti !

 

Ziua Copilului, ca eveniment, este sărbătorită în diferite zile, în multe locuri de pe mapamond. Multe țări sărbătoresc Ziua Universală a Copilului în data de 20 noiembrie.

Conferința Mondială pentru Binele Copiilor ținută la Geneva, în Elveția, a proclamat data de 1 Iunie drept Ziua Internațională a Copilului în 1915.

Sărbătoarea este celebrată la 1 iunie în fiecare an. De obicei ea este marcată de discursuri cu privire la drepturile și bunăstarea copiilor, de programe TV pentru copii, petreceri, diferite acțiuni ce-i implică pe copii ori care le sunt dedicate, ieșiri cu familia etc.

În Pakistan, Ziua Copilului este sărbătorită pe 20 noiembrie. Nu este o zi liberă, dar este respectată de ONG-urile ce se ocupă de drepturile copilului. Mass-media electronică din Pakistan difuzează programe speciale cu această ocazie. Toate ziarele publică articole informative în această zi. De asemenea, sunt organizate ceremonii în principalele orașe din Pakistan, iar în școli sunt ținute întruniri speciale.

Fotografia este preluată de pe : http://samanthaannemusic.com/

(Visited 154 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !