Samantha Anne – Ricochet (Malala’s Song): Ploaie și lacrimi

Toată lumea a auzit de Malala Yousafzai, în vârstă de 15 de ani, tânăra pakistaneză care a luptat pentru educație și care a fost împușcată în mod tragic în cap de talibani în ziua de 09 octombrie 2012. Am fost cu toții dezamăgiți și revoltați de această poveste. 

Atunci, o fată în vârstă de numai 12 ani, Samantha Anne Martin a auzit povestea și a vrut să facă ceva: să ajute la strângerea de bani pentru a o ajuta pe Malala. Așa că, Sammy și tatăl ei, Dan Martin, au scris un cântec, Ricochet, și, împreună cu câțiva prieteni, au creat un spectaculos video. Toate acestea s-au întâmplat pe parcursul a șapte zile, chiar în curtea lor din Lafayette, California. Fără cuvinte. 

Ricochet este inspirat de curajul și determinarea tinerei Malala. 

Samantha Anne: ,,Am aflat despre Malala în școală, când în clasa mea am avut o lecție despre adversitate. Nu puteam să cred că în unele părți ale lumii fetele nu le este  permis să meargă la școală. Cum ar putea cineva să se întâmple asta? Când am ajuns acasă, l-am întrebat pe tata ce am putea face pentru a o sprijini Malala. În primul rând, am făcut mai multă cercetare despre  povestea tinerei Malala pe Internet. Am găsit  petiția pentru nominalizarea pentru Premiul Nobel pentru Pace. Am semnat petiția împreună cu tatăl meu,  dar am vrut să fac ceva mai mult. Am vrut să strângă bani pentru o cauză.  Și atunci am început să scriu piesa.’

Samantha Anne are melodia ei pe iTunes si veniturile sunt donate la http://malalafund.org/. 

Fotografia este preluată de pe http://samanthaannemusic.com/

(Visited 240 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !