Lansare de carte: Iarna crimelor perfecte

Scriitoarea  Antoneta Galeș aduce în atenția cititorilor pasionați de mystery&thriller un nou roman: ,,Iarna crimelor perfecte”, primul volum din seria Gigi Alexa, pregătit la Editura Tritonic.

Autoarea, care scrie sub pseudonimul Tony Mott,  s-a născut la Brașov, în anul 1970 și a debutat în 2008 cu ,,Roșu”, un roman despre o întoarcere după 20 de ani în România post-comunistă a eroinei care emigrase ilegal. 

În anul 2010 apare la aceeași editură, Pastel din Brașov, volumul de poezii ,,Hohote&Clocote”. În anul 2012,Tony Mott și-a schimbat stilul,  romanul ,,Doi”, regăsindu-se în genul mystery&thriller.

Au urmat apoi cele trei romane ale seriei Ana Stancu,  în care Julieta este sinonim pentru femeia modernă, puternică și vulnerabilă, perfect conștientă de sine, de calitățile și defectele sale, care știe să-și poarte și singură de grijă și care are capacitatea de a se analiza și de a-și asuma acțiunile. 

Julieta avea un pistol, Editura Tritonic, 2014

Un glonț pentru Julieta, Editura Tritonic, 2016 

Nu dați cu pietre în Julieta, Editura Tritonic, 2017

La finalul anului 2019, Tony Mott își provoacă cititorii să petreacă o iarnă a crimelor perfecte, în compania medicului legist Gigi Alexa. Oare ce se întâmplă atunci când zăpada acoperă sângele pentru scurt timp?

Vom descoperi în curând !

Romanul ,,Iarna crimelor perfecte” va fi lansat în 18 decembrie 2019, orele 18.00, la sediul Librăriei Șt. O. Iosif din Brașov.


 

 

(Visited 187 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment